ســـازمــان حمل و نقل ریلی قــم

Qom rail transport organization

تخصیص 300 میلیارد تومان اوراق مشارکت برای قطار شهری قم

20 خرداد 1397

شهردار قم گفت: 28 اسفندماه با حمایت‌های رئیس مجلس 300 میلیارد تومان اوراق مشارکت به قم اختصاص یافت که رقم اول آن را شهرداری برای بازگشایی حساب خریداری کرده است.(تاریخ انتشار 1397/1/6)

image


به گزارش واحد روابط عمومی سازمان قطار شهری به نقل از شهرنیوز،  دکتر سقائیان‌نژاد عصر امروز در دیدار مدیران شهری با آیت‌الله مکارم شیرازی، با بیان اینکه شهرداری برای سال 96 بودجه 2 هزار و200 میلیارد تومانی داشت اظهار کرد: در مقایسه با سال‌های قبل تقریبا افزایش دو تا سه برابری بودجه را تجربه کردیم و خوشبختانه سهم زیادی از آن محقق شد.

وی با اشاره به عدم تخصیص کامل سهم شهرداری‌ها از عوارض و مالیات بر ارزش افزوده خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شهرداری‌ها وابسته به مردم بودند در شرایط تحریم دچار مشکل نشدند، اما دولت در این شرایط با مشکل مواجه بود و تصور کرد شرایط شهرداری‌ها خوب است و کم‌کم منابع مالی شهرداری‌ها را کاهش داد.

شهردار قم با اشاره به قطع کمک دولت به حمل و نقل عمومی در شهرها خاطرنشان کرد: کمک دولت به احیای بافت فرسوده نیز قطع شد و قرار بود 2 میلیارد دلار از صندوق توسعه برای قطارهای شهرداری پرداخت شود که این کار نیز صورت نگرفت.

سقائیان‌نژاد با تاکید بر اینکه شهرداری‌ها خاکریزی در نظام هستند گفت: در شهرها جز شهرداری کسی کار عمرانی انجام نمی‌دهد و زیرساخت‌هایی که باید توسط شهرداری‌ها ایجاد می‌شد درحالی که دولت قبل از آن سودش را برده بود ارزش‌ افزوده‌اش به جیب شهرداری‌ها برای ایجاد خدمات نرفت.

وی با بیان اینکه دولت مجبور شده برای پرداخت حقوق بیش از هزار و 300 میلیارد تومان به شهرداری تهران کمک کند افزود: این شرایط سخت شهرداری‌ها در پی تصمیمات نادرست در محدودسازی شهرداری‌ها است.

شهردار قم گفت: قطار شهری قرار بود به شکل 50 درصد 50 درصد باشد و دولت در این بخش تعهدات خود را عمل نکرده و جرائم مرتبط با آن را شهرداری در حال پرداخت است.

وی گفت: برخی می‌گویند با توجه به این مسائل افزایش بودجه شهر قم عاقلانه نبوده اما ما باید توسعه شهر را داشته باشیم و خوشبختانه سال 95 بیش از 100 درصد بودجه تحقق یافت که امسال نیز این رقم بیش از 85 درصد بوده است.

سقائیان‌نژاد با تاکید بر اینکه شهرداری‌ اکثر پروژه‌هایی که در اختیار داشته به اتمام رسانده است افزود: برای نخستین بار در شهر قم بیش از 300 هزار تن توزیع آسفالت داشتیم که تنها تهران حدود 305 هزار تن توزیع آسفالت داشته در حالی که بودجه شهرداری تهران بیش از 18 هزار میلیارد تومان است.

وی با اشاره به توسعه چشمگیر سرانه‌های فضای سبز در شهر قم اظهار کرد: در حوزه مدیریت پسماند شاهدیم که روزانه بیش از 700 تن تولید زباله داریم که 200 تن آن قابل بازیافت است و طی سال گذشته میزان تفکیک از مبدا را از یک تن به بیش از 70 تن رسانده‌ایم.

شهردار قم با تاکید بر اینکه بودجه سال 97 شهرداری نزدیک به بودجه سال 96 است گفت: قرار است امسال فاز اول قطار شهری را به طول 5.2 کیلومتر به بهره‌برداری برسانیم که نیازمند 600 میلیارد تومان بودجه است و قلعه کامکار را به میدان مطهری متصل می‌کند.

وی اضافه کرد: 28 اسفندماه با حمایت‌های رئیس مجلس 300 میلیارد تومان اوراق مشارکت به قم اختصاص یافت که رقم اول آن را شهرداری برای بازگشایی حساب خریداری کرده است.

سقائیان‌نژاد بیان کرد: همچنین 200 میلیارد تومان نیز از محل منابع دولتی و شهرداری تامین خواهد داشت و 500 میلیارد تامین می‌شود که می‌توانیم با آن پروژه را تکمیل کنیم.

وی به پروژه نیمه کاره بلوار عماریاسر اشاره کرد و گفت: امسال 80 میلیارد تومان برای این پروژه اختصاص داده‌ایم.

شهردار قم اجرای پروژه اتصال بلوار سمیه به خیابان آذر را مورد توجه قرار داد و افزود: تملک فضای سبز اطراف مسجد چهارمردان، اجرای ایستگاه‌های مترو، توسعه سیستم های حمل و نقل هوشمند، تکمیل رمپ‌های پارکینگ زائر، تکمیل تقاطع 9 دی، احداث تقاطع بلوار فردوسی و بلوار پیامبر اعظم، تقاطع غیرهمسطح بلوار کیوانفر و خیابان امام خمینی(ره)،توسعه ناوگان اتوبوس شهری، بازسازی اتوبوس‌های شهری، اصلاح و بهسازی ورودی‌های شهر از جمله پروژه‌های شهر در سال 97 است.

وی برنامه‌ شهرداری برای مکانیزاسیون پل‌های عابر پیاده را مورد توجه قرار داد و افزود: باغ پرندگان در مرحله تکمیل است و تابستان به بهره‌برداری خواهد رسید.

سقائیان‌نژاد با اشاره به برنامه شهرداری برای اجرای پروژه گردشگری حدفاصل باغ پرندگان تا کوه دو برادران تصریح کرد: این محدوده هزار هکتاری شامل پروژه‌های ترکیبی گردشگری تفریحی خواهد بود.

وی گفت: برای توسعه فضای سبز تخصیص پساب گرفته شده که مجوز حفر چاه نیز داشتیم که به زودی 13 حلقه چاه جدید برای کاهش برداشت از آب شرب اجرا خواهد شد.

شهردار قم بر انسجام و وحدت مجموعه مدیریت شهری در قم تاکید کرد و افزود: سرمایه اصلی ما وحدت و انسجامی است که در مجموعه شهرداری و استان شکل گرفته و سعی داریم در چارچوب اصول برای خدمت به مردم گام برداریم.

تگ ها :
آخرین اخبار

بازگشایی بلوار شهید روحانی پس از اتمام فاز نخست عملیات عمرانی ایستگاه مترو نکویی

به دنبال اتمام فاز نخست عملیات عمرانی ایستگاه مترو نکویی و تکمیل عملیات عمرانی، بلوار شهید روحانی بازگشایی شد.


حمایت شهرداری قم از ساخت واگن داخلی / تلاش در مسیر ارتقای توان مهندسی کشور

شهرداری قم به‌عنوان نخستین کارفرما در حوزه متروی شهری، در مسیر توسعه ناوگان ریلی خود گام بلندی برداشته و در آستانه نهایی‌سازی قرارداد خرید واگن مترو با شرکت واگن‌پارس مپنا اراک است.


معاون فنی و اجرایی سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری قم: بومی‌سازی تجهیزات مترو قم با تکیه بر توان مهندسان داخلی

معاون فنی و اجرایی سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری قم گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده و با دستور شهردار قم، بخش نخست فاز دوم با هدف بومی‌سازی و استفاده حداکثری از توان داخلی تا مهر ۱۴۰۷ به بهره‌برداری خواهد رسید


بازدید اعضای کمیسیون نظارت شورای شهر قم از فاز دوم خط یک مترو

اعضای کمیسیون نظارت شورای شهر قم از پروژه فاز دوم خط یک مترو بازدید و بر لزوم هماهنگی همه‌جانبه دستگاه‌های ذیربط برای تسریع در پیشرفت این طرح مهم حمل‌ونقلی تأکید کردند.


دیدار شهردار قم با مدیران ارشد گروه مپنا برای تسریع در تأمین واگن‌های مترو و توسعه خطوط ریلی

شهردار قم در نشستی راهبردی با مدیران ارشد گروه مپنا، راهکارهای عملیاتی تأمین واگن‌های مترو و توسعه خطوط حمل‌ونقل ریلی این کلان‌شهر را بررسی کرد.


شهردار قم: متروی قم تا ۱۴۰۷ به مسجد جمکران می‌رسد

شهردار قم بر لزوم تلاش همه جانبه برای تکمیل فاز دوم متروی قم برای اتصال حرم مطهر به مسجد مقدس جمکران تا سال ۱۴۰۷ تاکید کرد.


بازدید شهردار قم از دپوی مترو

دکتر عظیمی شهردار قم از مجموعه دپو و پارکینگ خط یک متروی قم بازدید کرد.


برگزاری اولین جلسه هیئت مدیره سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری قم به ریاست شهردار قم

اولین جلسه هیئت مدیره سازمان حمل و نقل ریلی به ریاست دکتر عظیمی و با حضور تمامی اعضاء در سالن جلسات این سازمان، برگزار شد.


امیدی تازه برای خط A متروی قم با خرید واگن داخلی

با هدف تسریع در بهره‌برداری خط Aمترو قم مصوبه یک رام ۵ واگنه از شرکت واگن‌سازی پارس وابسته به شرکت مپنا، در یکصد و هفتادمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر قم مورد بررسی قرار گرفت.


رئیس شورای اسلامی شهر قم: واگن‌های متروی قم تا پایان سال تامین شود

رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: انتظار داریم که امسال واگن‌های متروی قم تامین شده و خط نخست متروی قم راه‌اندازی شود.