ســـازمــان حمل و نقل ریلی قــم

Qom rail transport organization

آغاز عملیات اجرایی کیوسک‌های تهویه در ایستگاه‌های مترو قم

10 مرداد 1400

مدیرعامل سازمان قطار شهری قم با اشاره به اجرای کیوسک‌های تهویه در ایستگاه‌های مترو گفت: در همه ایستگاه‌ها در سطح خیابان، کیوسک‌های مربوط به سیستم تهویه اجرا می‌شود.

image

منصور درویشی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرنیوز، با اشاره به آغاز اجرای کیوسک‌های تهویه در مترو قم اظهار داشت: اجرای کیوسک‌های تهویه، مربوط به یک ایستگاه نیست و برای همه ایستگاه‌ها در نظر گرفته می‌شود.

وی با بیان اینکه کیوسک‌های تهویه، سازه‌هایی در سطح خیابان بوده که روی آن سازه‌ها دریچه‌هایی نصب می‌شود، افزود: از طریق این دریچه‌ها، هوای تازه برای انواع سیستم تهویه ایستگاهی و تونلی تأمین می‌شود و در شرایطی هم خروج هوای برگشتی از داخل ایستگاه و تونل به فضای آزاد توسط دریچه‌های روی کیوسک‌ها انجام می‌پذیرد.

مدیرعامل سازمان قطار شهری قم ابراز کرد: سیستم‌های تهویه‌ای مختلفی در هر ایستگاه اجرا می‌شود که برای هرکدام از این سیستم‌ها باید کیوسک و دریچه‌های مربوطه در نظر گرفته شود.

وی تصریح کرد: یکی از سیستم‌های تهویه‌ای به نام سیستم‌های تهویه‌ای نیم تونلی شناخته می‌شود که به‌صورت جداگانه در غرب و شرق ایستگاه نصب می‌شوند، که هرکدام از آن‌ها کیوسک مخصوص به خود را در سطح زمین دارد و دریچه‌های نصب‌شده روی این کیوسک‌ها می‌تواند جهت ورود و خروج هوا مورداستفاده قرار بگیرند.

درویشی با تأکید بر اینکه سیستم‌های تهویه‌ای دیگری نیز داخل هر ایستگاه برای خنک کردن فضاهای عمومی به کار برده می‌شود عنوان کرد: این سیستم‌ها نیز کیوسک مخصوص به خودش را در سطح خیابان دارد و اصولاً برای تأمین هوای داخل ایستگاه مورداستفاده قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از سیستم‌های تهویه OTE نام دارد، گفت: این سیستم نیز برداشت حرارت از کندانسورهای نصب‌شده روی سقف قطار در حالت توقف آن‌ها را در ایستگاه و دفع این حرارت‌ها به فضای آزاد و خارج از ایستگاه را به عهده دارد.

مدیرعامل سازمان قطار شهری قم خاطرنشان کرد: کاربرد دیگر کیوسک‌های تهویه در ورود و خروج تجهیزات حجیم و سنگین تهویه مانند فن‌ها از سطح خیابان به داخل ایستگاه است.

وی یادآور شد: نوع دیگری از کیوسک‌ها در برخی ایستگاه‌ها در سطح خیابان وجود دارد که به کیوسک‌های تهویه طبیعی هوا معروف هستند.*

تگ ها :
آخرین اخبار

رئیس شورای اسلامی شهر مقدس قم: مترو قم سالانه به هفت همت اعتبار نیازمند است

امرالهی با تأکید بر ضرورت توسعه حمل‌ونقل ریلی در خدمت‌رسانی به میلیون‌ها زائر در شهر قم گفت: مترو قم به عنوان یکی از اولویت‌های راهبردی مدیریت شهری به سالانه 7 همت بودجه جهت تکمیل خط اول و انجام خط دوم نیازمند است.


آخرین پلاک ایستگاه مترو معصومیه آزادسازی شد

مدیر منطقه شش شهرداری قم گفت: آخرین پلاک ایستگاه مترو معصومیه در منطقه شش شهرداری قم پس از تخریب و آزادسازی تحویل سازمان قطار شهری شد.


جسارت مدیریت شهری در آغاز خط دوم مترو ستودنی است

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم اقدام مجموعه مدیریت شهری برای آغاز عملیات اجرایی خط B مترو را خدمتی ماندگار به زائران و مجاوران دانست و گفت: این پروژه عظیم نشان‌دهنده عزم جدی مدیریت شهری برای خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران کریمه اهل‌بیت(س) است و جای تقدیر و تشکر ویژه دارد.


بازدید پرشور مردم استان قم از ایستگاه مترو میدان مطهری و مطالبه راه اندازی واگن‌ها

مردم استان قم در پنجم آذر ۱۴۰۴ از ایستگاه مترو میدان مطهری بازدید کردند و از پیشرفت پروژه و معماری داخلی آن ابراز رضایت کردند. بازدیدکنندگان خواستار راه‌اندازی سریع واگن‌ها شدند و این بازدید با استقبال چشمگیری همراه بود.


بازدید معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه از متروی قم/حل برخی موانع مترو نیازمند دیپلماسی اقتصادی است

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه کشورمان صبح امروز به همراه مسئولان استانی و شهری قم از فاز نخست متروی این شهر در ایستگاه شهید مطهری بازدید کرد و مدیران شهری گزارشی از آخرین وضعیت این پروژه ارائه دادند.


پیگیری وزارت خارجه برای رفع گره‌های خارجی در تکمیل مترو قم

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه با اشاره به پیشرفت‌های پروژه مترو قم گفت: وزارتخانه برای تسریع تعهدات طرف خارجی و رفع موانع بهره‌برداری، پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد.


بررسی آخرین وضعیت پروژه مترو قم در بازدید معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم

بازدید معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم از تجهیزات و زیرساخت‌های مترو، تازه‌ترین ارزیابی‌ها از روند آماده‌سازی برای آغاز بهره‌برداری خط نخست را ارائه داد و ضرورت تکمیل ملزومات عملیاتی پروژه را برجسته کرد.


پیشرفت چشمگیر تولید واگن‌های مترو قم با توان مهندسان ایرانی

در بازدیدی میدانی از قلب تولید صنعت ریلی کشور، مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی قم از پیشرفت قابل توجه مراحل ساخت واگن‌های مترو این شهر در کارخانه «واگن‌پارس» خبر داد و بر تحقق برنامه‌های این پروژه کلان با تکیه بر توانمندی کامل مهندسان و فناوری داخلی تأکید کرد.


اتصال تونلی حرم مطهر به مسجد مقدس جمکران تا یک ماه آینده

با نصب دومین قالب هیدرولیک در تونل سنتی متروی قم، کمتر از ۹۰ متر تا پایان حفاری بخش فوقانی این تونل باقی مانده و پیش‌بینی می‌شود طی یک ماه آینده، تونل‌های مکانیزه و سنتی خط یک مترو به یکدیگر متصل شوند.


نصب آخرین تابلوی هنری ایستگاه مترو شهید مطهری قم

آخرین تابلوی هنری ایستگاه مترو شهید مطهری قم در ادامه فضاسازی‌های مذهبی و فرهنگی ایستگاه‌های مترو نصب شد.