ســـازمــان حمل و نقل ریلی قــم

Qom rail transport organization

بازگشایی بلوار شهید روحانی پس از اتمام فاز نخست عملیات عمرانی ایستگاه مترو نکویی

19 تیر 1404

به دنبال اتمام فاز نخست عملیات عمرانی ایستگاه مترو نکویی و تکمیل عملیات عمرانی، بلوار شهید روحانی بازگشایی شد.

image

به گزارش واحد خبر سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری قم، با پایان یافتن فاز نخست عملیات عمرانی ایستگاه مترو نکویی، بلوار شهید روحانی که در جریان اجرای پروژه مسدود شده بود، بازگشایی شد.

 

 

این اقدام در راستای کاهش مزاحمت‌های ترافیکی و تسهیل تردد شهروندان صورت گرفته و بیانگر تعهد مدیریت شهری به حفظ رفاه عمومی هم‌زمان با پیشرفت پروژه‌های عمرانی است.

 

 

 

در جریان این مرحله از عملیات اجرایی، بخش اول تونل دسترسی به ایستگاه نکویی به طول تقریبی ۱۵ متر احداث شده که با توجه به موقعیت ایستگاه در تقاطع بلوار شهیدان روحانی و دل‌آذر، محدودیت‌هایی را برای عبور و مرور به‌ویژه در سطح زمین ایجاد کرده بود.

 

 

 

محمدرضا انگشت‌باف، مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری قم، ضمن عذرخواهی از ساکنان و شهروندان منطقه بابت محدودیت‌های ترافیکی ایجادشده، اعلام کرد: با اتمام بخش اول پروژه، در هفته جاری محدودیت‌های ترافیکی در این محدوده برداشته خواهد شد.

 

 

 

وی همچنین با تأکید بر اهمیت تکمیل مسیر متروی قم تا مسجد مقدس جمکران گفت: اتصال ایستگاه شهید مطهری به مسجد جمکران تا پایان سال ۱۴۰۷ در اولویت برنامه‌های اجرایی مدیریت شهری قرار دارد. صبر و همکاری شهروندان، دلگرمی و پشتوانه‌ای برای تلاشگران این پروژه است.

 

 

 

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل ریلی افزود: با وجود چالش‌های موجود در اجرای پروژه‌های مترو، مدیریت شهری قم تلاش دارد با شفاف‌سازی، اطلاع‌رسانی به‌موقع و کاهش اثرات جانبی عملیات عمرانی، رضایت عمومی را حفظ کرده و گامی مؤثر در ارتقای کیفیت حمل‌ونقل عمومی شهر بردارد.

 

 

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: تکمیل خط یک مترو به سمت مسجد مقدس جمکران، نه‌تنها تحولی در نظام حمل‌ونقل شهری قم ایجاد خواهد کرد، بلکه به‌طور مستقیم موجب کاهش ترافیک و تسهیل تردد زائران و مجاوران خواهد شد.

 

 

 

انگشت‌باف افزود: ایستگاه مترو نکویی ، در افق بهره برداری فاز دوم، جزو ایستگاه های مسافری است که در حال حاضر عملیات احداث آن ۵درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

تگ ها :
آخرین اخبار

حمایت شهرداری قم از ساخت واگن داخلی / تلاش در مسیر ارتقای توان مهندسی کشور

شهرداری قم به‌عنوان نخستین کارفرما در حوزه متروی شهری، در مسیر توسعه ناوگان ریلی خود گام بلندی برداشته و در آستانه نهایی‌سازی قرارداد خرید واگن مترو با شرکت واگن‌پارس مپنا اراک است.


معاون فنی و اجرایی سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری قم: بومی‌سازی تجهیزات مترو قم با تکیه بر توان مهندسان داخلی

معاون فنی و اجرایی سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری قم گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده و با دستور شهردار قم، بخش نخست فاز دوم با هدف بومی‌سازی و استفاده حداکثری از توان داخلی تا مهر ۱۴۰۷ به بهره‌برداری خواهد رسید


بازدید اعضای کمیسیون نظارت شورای شهر قم از فاز دوم خط یک مترو

اعضای کمیسیون نظارت شورای شهر قم از پروژه فاز دوم خط یک مترو بازدید و بر لزوم هماهنگی همه‌جانبه دستگاه‌های ذیربط برای تسریع در پیشرفت این طرح مهم حمل‌ونقلی تأکید کردند.


دیدار شهردار قم با مدیران ارشد گروه مپنا برای تسریع در تأمین واگن‌های مترو و توسعه خطوط ریلی

شهردار قم در نشستی راهبردی با مدیران ارشد گروه مپنا، راهکارهای عملیاتی تأمین واگن‌های مترو و توسعه خطوط حمل‌ونقل ریلی این کلان‌شهر را بررسی کرد.


شهردار قم: متروی قم تا ۱۴۰۷ به مسجد جمکران می‌رسد

شهردار قم بر لزوم تلاش همه جانبه برای تکمیل فاز دوم متروی قم برای اتصال حرم مطهر به مسجد مقدس جمکران تا سال ۱۴۰۷ تاکید کرد.


بازدید شهردار قم از دپوی مترو

دکتر عظیمی شهردار قم از مجموعه دپو و پارکینگ خط یک متروی قم بازدید کرد.


برگزاری اولین جلسه هیئت مدیره سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری قم به ریاست شهردار قم

اولین جلسه هیئت مدیره سازمان حمل و نقل ریلی به ریاست دکتر عظیمی و با حضور تمامی اعضاء در سالن جلسات این سازمان، برگزار شد.


امیدی تازه برای خط A متروی قم با خرید واگن داخلی

با هدف تسریع در بهره‌برداری خط Aمترو قم مصوبه یک رام ۵ واگنه از شرکت واگن‌سازی پارس وابسته به شرکت مپنا، در یکصد و هفتادمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر قم مورد بررسی قرار گرفت.


رئیس شورای اسلامی شهر قم: واگن‌های متروی قم تا پایان سال تامین شود

رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: انتظار داریم که امسال واگن‌های متروی قم تامین شده و خط نخست متروی قم راه‌اندازی شود.


احیای خط دوم مترو قم؛ بازگشت به ریل توسعه حمل‌ونقل پایدار

پس از سال‌ها تاخیر، حاشیه‌سازی و دو بار حذف از دستور کار، خط دوم متروی قم بار دیگر به‌طور جدی روی میز تصمیم‌گیری قرار گرفت و این‌بار با تأیید شورای عالی ترافیک کشور همراه شد؛ پروژه‌ای ۲۸ کیلومتری در محور شمال-جنوب که با ۲۱ ایستگاه قرار است در صورت بازشدن گره‌های چندین ساله اداری و مدیریتی و اعتباری، به یکی از اساسی‌ترین نیازهای کلان‌شهر قم پاسخ دهد: حمل‌ونقل انبوه‌بر، پاک و پایدار.