ســـازمــان حمل و نقل ریلی قــم

Qom rail transport organization

۱۵ واگن مترو در سال 96 وارد شهر قم مي شود

06 فروردین 1396

شهردار قم با تاكيد بر زمينه‌سازي براي تجهيز ناوگان مترو و ورود آنها به شهر قم گفت: امسال ۱۵ واگن وارد شهر قم می شود و تمام تلاش ما بر اين است كه فاز نخست مترو را امسال راه اندازي كنيم(96/1/5)

image

به گزارش واحد روابط عمومی سازمان قطار شهری قم به نقل از شهرنیوز، دكتر سقائيان‌نژاد در ديدار با علما و مراجع عظام تقليد، با اشاره به احیای خط دو مترو قم بیان داشت منوريل در حد ۴.۷ كيلومتر فعلا به توافق رسيده شده كه با رعايت مسايل حقوقي تكميل شود و باقي مسير، خط دوم مترو است.

وي با اشاره به جزئيات پروژه منوريل گفت: گزينه‌هاي مختلفي در خصوص پروژه منوريل داشتيم كه بالاخره به اين رسيديم كه در حد فعلي اين پروژه تكميل و بهره‌برداري شود.

شهردار قم تثبيت اجراي خط دوم مترو در شهر را يادآور شد و گفت: اجراي اين پروژه بيش از ۳ هزار ميليارد تومان سرمايه را وارد شهر قم مي‌كند.شهردار قم با تاكيد بر زمينه‌سازي براي تجهيز ناوگان مترو و ورود آنها به شهر گفت: امسال ۱۵ واگن وارد شهر قم می شود و تمام تلاش ما بر اين است كه فاز نخست مترو را امسال راه اندازي كنيم.

جناب آقای دکتر قاری قرآن، معاون شهردار قم و سرپرست سازمان قطار شهری نیز در این بازدید افزود: ۶ ايستگاه در حال حاضر در حال اجرا است و وضعيت اعتباري خوبي را محقق كرديم و ديد ما بر اين است كه در سال ۹۶ علاوه بر اجرايي شدن خط دوم مترو با تكميل مطالعات اوليه در انتهاي ۹۶ و ابتداي ۹۷ مي‌توانيم بخشي از خط اول را راه اندازي كنيم و در پي اين هستيم كه واگن‌ها را وارد شهر كنيم.

تگ ها :
آخرین اخبار

بازگشایی بلوار شهید روحانی پس از اتمام فاز نخست عملیات عمرانی ایستگاه مترو نکویی

به دنبال اتمام فاز نخست عملیات عمرانی ایستگاه مترو نکویی و تکمیل عملیات عمرانی، بلوار شهید روحانی بازگشایی شد.


حمایت شهرداری قم از ساخت واگن داخلی / تلاش در مسیر ارتقای توان مهندسی کشور

شهرداری قم به‌عنوان نخستین کارفرما در حوزه متروی شهری، در مسیر توسعه ناوگان ریلی خود گام بلندی برداشته و در آستانه نهایی‌سازی قرارداد خرید واگن مترو با شرکت واگن‌پارس مپنا اراک است.


معاون فنی و اجرایی سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری قم: بومی‌سازی تجهیزات مترو قم با تکیه بر توان مهندسان داخلی

معاون فنی و اجرایی سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری قم گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده و با دستور شهردار قم، بخش نخست فاز دوم با هدف بومی‌سازی و استفاده حداکثری از توان داخلی تا مهر ۱۴۰۷ به بهره‌برداری خواهد رسید


بازدید اعضای کمیسیون نظارت شورای شهر قم از فاز دوم خط یک مترو

اعضای کمیسیون نظارت شورای شهر قم از پروژه فاز دوم خط یک مترو بازدید و بر لزوم هماهنگی همه‌جانبه دستگاه‌های ذیربط برای تسریع در پیشرفت این طرح مهم حمل‌ونقلی تأکید کردند.


دیدار شهردار قم با مدیران ارشد گروه مپنا برای تسریع در تأمین واگن‌های مترو و توسعه خطوط ریلی

شهردار قم در نشستی راهبردی با مدیران ارشد گروه مپنا، راهکارهای عملیاتی تأمین واگن‌های مترو و توسعه خطوط حمل‌ونقل ریلی این کلان‌شهر را بررسی کرد.


شهردار قم: متروی قم تا ۱۴۰۷ به مسجد جمکران می‌رسد

شهردار قم بر لزوم تلاش همه جانبه برای تکمیل فاز دوم متروی قم برای اتصال حرم مطهر به مسجد مقدس جمکران تا سال ۱۴۰۷ تاکید کرد.


بازدید شهردار قم از دپوی مترو

دکتر عظیمی شهردار قم از مجموعه دپو و پارکینگ خط یک متروی قم بازدید کرد.


برگزاری اولین جلسه هیئت مدیره سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری قم به ریاست شهردار قم

اولین جلسه هیئت مدیره سازمان حمل و نقل ریلی به ریاست دکتر عظیمی و با حضور تمامی اعضاء در سالن جلسات این سازمان، برگزار شد.


امیدی تازه برای خط A متروی قم با خرید واگن داخلی

با هدف تسریع در بهره‌برداری خط Aمترو قم مصوبه یک رام ۵ واگنه از شرکت واگن‌سازی پارس وابسته به شرکت مپنا، در یکصد و هفتادمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر قم مورد بررسی قرار گرفت.


رئیس شورای اسلامی شهر قم: واگن‌های متروی قم تا پایان سال تامین شود

رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: انتظار داریم که امسال واگن‌های متروی قم تامین شده و خط نخست متروی قم راه‌اندازی شود.