مهندس نیلیه مدیر عامل سازمان قطار شهری قم خبرداد: سرعت پیشرفت های اخیر در احدث سازه نگهبان ایستگاه های مترو در میدان مطهری، میدان کشاورز، میدان معصومیه و قلعه کامکار رضایت بخش بوده و مطابق با برنامه زمانبدی می باشد. (تاریخ انتشار 95/5/6)
مهندس نیلیه گفت: طبق برنامه فاز اول بهره برداری مقرر است مسیری به طول حدوداً 5 کیلومتر با 6 ایستگاه از میدان مطهری تا قلعه کامکار (با الویت بهره برداری از ایستگاه میدان مطهری و میدان کشاورز) به بهره برداری برسد که در این راستا سازه نگهبان 4 ایستگاه از 6 ایستگاه فاز اول بهره برداری در حال احداث می باشد که عبارتند از ایستگاه میدان شهید مطهری A9، ایستگاه میدان کشاورز A13، ایستگاه میدان معصومیه A11 و ایستگاه قلعه کامکار A14.
ایشان با اشاره به پیشرفت ایستگاه مترو میدان مطهری افزود: در این ایستگاه بیش از 43 درصد پیشرفت فیزیکی در احداث سازه نگهبان داشته ایم و تا چند روز آینده بتن ریزی چند پارت از دال نهایی این ایستگاه به میزان 600 متر کعب انجام خواهد شد.
وی با اشاره به اتمام بخش عمده جابجایی معارضین در ایستگاه میدان معصومیه 11 A و ایستگاه میدان کشاورز A13 افزود: هم اکنون برای این ایستگاه ها عملیات کیج بافی و حفاری شمع جهت بتن ریزی شمع های سازه نگهبان انجام می شود.
مدیر عامل سازمان قطار شهری قم ادامه داد: برای ایستگاه قلعه کامکار از چند سال قبل بتن ریزی بخش عمده شمع های سازه نگهبان این ایستگاه انجام شده است و تنها احداث دال نهایی و حفر ترانشه باقی مانده است.
مهندس نیلیه با اشاره به پیشرفت تونل مکانیزه مترو اظهار داشت: حفاری تونل مکانیزه مترو از مرز حفاری 8520 متر گذشته است که با احتساب مسیر 10300 متری تونل مکانیزه حدودا 1780 متر دیگر از حفاری مسیر باقی مانده است که امید داریم تا چند ماه آینده حفاری تونل مکانیزه به اتمام برسد و نیز با فعالیت کارخانه سگمنت، سگمنت تولید شده به مرز 6000 رینگ رسیده است.
منبع: روابط عمومی سازمان قطار شهری قم
مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری قم گفت: سال ۱۴۰۳ نقطه عطفی برای متروی قم بود؛ سالی که شاهد پیشرفت ۹۷ درصدی فاز اول، تکمیل مرکز فرماندهی پیشرفته و خرید تجهیزات اروپایی برای مدیریت بحران و دپو بودیم.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم با اشاره به بازنگری و تصویب طرح جامع حملونقل و ترافیک شهر قم در طول سالهای گذشته که نقشه راه ترافیکی شهر را مشخص کرده گفت: مطالعات جامع امکان سنجی خطوط انبوه بر شهر قم با تمرکز بر نیازهای آینده شهر انجام و خط دوم متروی قم بر این اساس مسیریابی شد.
پس از ماهها تلاش هنرمندان و کارشناسان، ساخت تابلوهای هنری ایستگاه شهید مطهری مترو قم با طراحی نوین به پایان رسید.
شهردار قم و مدیران ارشد شهری سال جدید را با دیدار با بزرگان شهر و استفاده از رهنمودهای آنان برای حرکت هر چه بهتر در مسیر شهری پویا و سرزنده آغاز کردند. بزرگان شهر در این دیدار ضمن حمایت تمام قد از مجموعه شهرداری، توصیههایی نسبت به برنامه آینده شهرداری ارائه کردند.
شهردار قم گفت: یکی از نیازهای شهر قم احداث خط دوم مترو از پردیسان است که با تصویب در شورای ترافیک استان، امیدواریم با تایید مراجع بالادستی اجرایی شود.
سال ۱۴۰۳ هم با تمام وعدهها و امیدها گذشت، اما قطار متروی قم همچنان در ایستگاه انتظاری ۱۳ ساله متوقف مانده است.
شهردار قم از قطعی شدن تخصیص ۲۳ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت از سوی بانک مرکزی به شهرداری قم برای پروژه قطار شهری و حملونقل عمومی خبر داد.
مدیر عامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری قم، ضمن بازدید از تونل سنتی مترو، از دریافت مجوز انتشار ۱۹۰۰۰ میلیارد ریال اوراق مشارکت در واسپین ساعات پایانی سالجاری، برای سال آینده خبر داد.
شهردار قم از رعایت کامل آخرین استانداردهای تجهیزاتی و فنی در اجرای پروژه مترو قم خبر داد و گفت: بهرهبرداری از فاز نخست خط یک پروژه مترو قم به شرط تأمین ناوگان در کمترین زمان به انجام خواهد رسید.
مدیر عامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری قم از ارزش یک میلیون یورویی خودرو امداد نجات مترو قم خبر داد و گفت: این خودرو به همراه تجهیزات جانبی در روزهای گذشته تحویل پروژه مترو قم شده است.