مدیر عامل سازمان قطار شهری قم در بازدید از چهارمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل، منوریل قم را پروژهای قابل دفاع و تاثیرگذار دانست. (95/2/28)
به گزارش واحد روابط عمومی سازمان قطار شهری قم به نقل از تین نیوز، ابراهیم نیلیه قضاوتهای موجود درباره منوریل را زودهنگام و در برخی موارد غیرواقعی خواند: برای اینکه بگوییم منوریل خوب است یا بد، فعلا زود است چون ما یک روش جدید جابهجایی را وارد ایران کردهایم که هنوز کاملا اجرایی نشده است.
نیلیه با گریزی به رسانهها و اخبار 20 سال پیش درباره متروی تهران، قضاوتهای امروز درباره منوریل را طبیعی میداند، چراکه آن سالها بسیاری میگفتد مترو حطرناک است و آدم دلش نمیخواهد زیر زمین برود و ... .
به اعتقاد او منوریل یک سری محاسن جدی دارد، از جمله اینکه نسبتا بیصداست، یعنی در حالت عادی حرکت، صدای تولید شده از منوریل 75 دسیبل است، اما مترو 200 تا 300 دسیبل صدا ایجاد میکند. همچنین منوریل لرزش ندارد و به دلیل اینکه روی زمین است، مسافر احساس خفقان ندارد.
مدیرعامل سازمان قطار شهری قم با بیان اینکه اطمینان دارد تا 15 سال دیگر، بیشتر کلانشهرهای کشور منوریل خواهند داشت و منوریل قم سرالگوی سایر شهرها خواهد شد، منوریل را یک وسیله پیشرفته برای جابهجایی مسافر و استفاده توریستی خواند که البته یک اشتباه در آغاز کارش کمی وضعیت را سخت کرده است: متاسفانه در زمان آغاز کار، به اشتباه پروژه را از آخر خط شروع کردهاند چون این مسیر راحتتر و کممسافرتر بوده است.
به اعتقاد او اگر از اول مسیر درست تعیین شده و کار منوریل از پردیسان آغاز میشد، حالا شهروندان مسیر ده کیلومتری پردیسان تا حرم را بهجای 45 دقیقه در ده دقیقه و با آسایش بسیار بالایی طی میکردند.
نیلیه درباره تاثیر وضعیت فعلی کشور پس از اجرای برجام بر فعالیت تخصصی آنها میگوید تا پیش از این نمیتوانستند از کشورهای اروپایی و حتی ژاپن، چک و ... ارتباطی برقرار کنند و آنها نه تنها برای سرمایهگذاری نمیآمدند که حتی قطعه هم به شرکتهای ایرانی نمیفروختند؛ اما حالا بسیاری از کشورهای اروپایی و ژاپنی در چندماه گذشته آمدهاند و مذاکراتی داشتهاند که از این بازار سهمی ببرند.
به دنبال اتمام فاز نخست عملیات عمرانی ایستگاه مترو نکویی و تکمیل عملیات عمرانی، بلوار شهید روحانی بازگشایی شد.
شهرداری قم بهعنوان نخستین کارفرما در حوزه متروی شهری، در مسیر توسعه ناوگان ریلی خود گام بلندی برداشته و در آستانه نهاییسازی قرارداد خرید واگن مترو با شرکت واگنپارس مپنا اراک است.
معاون فنی و اجرایی سازمان حملونقل ریلی شهرداری قم گفت: بر اساس برنامهریزی انجامشده و با دستور شهردار قم، بخش نخست فاز دوم با هدف بومیسازی و استفاده حداکثری از توان داخلی تا مهر ۱۴۰۷ به بهرهبرداری خواهد رسید
اعضای کمیسیون نظارت شورای شهر قم از پروژه فاز دوم خط یک مترو بازدید و بر لزوم هماهنگی همهجانبه دستگاههای ذیربط برای تسریع در پیشرفت این طرح مهم حملونقلی تأکید کردند.
شهردار قم در نشستی راهبردی با مدیران ارشد گروه مپنا، راهکارهای عملیاتی تأمین واگنهای مترو و توسعه خطوط حملونقل ریلی این کلانشهر را بررسی کرد.
شهردار قم بر لزوم تلاش همه جانبه برای تکمیل فاز دوم متروی قم برای اتصال حرم مطهر به مسجد مقدس جمکران تا سال ۱۴۰۷ تاکید کرد.
دکتر عظیمی شهردار قم از مجموعه دپو و پارکینگ خط یک متروی قم بازدید کرد.
اولین جلسه هیئت مدیره سازمان حمل و نقل ریلی به ریاست دکتر عظیمی و با حضور تمامی اعضاء در سالن جلسات این سازمان، برگزار شد.
با هدف تسریع در بهرهبرداری خط Aمترو قم مصوبه یک رام ۵ واگنه از شرکت واگنسازی پارس وابسته به شرکت مپنا، در یکصد و هفتادمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر قم مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: انتظار داریم که امسال واگنهای متروی قم تامین شده و خط نخست متروی قم راهاندازی شود.