ســـازمــان حمل و نقل ریلی قــم

Qom rail transport organization

اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای متروی قم قطعی شد

24 فروردین 1398

عضو هیئت‌رئیسه شورای شهر قم گفت: با رفع ایرادات کمیته تطبیق تخصیص ۳۰۰ میلیارد تومان از محل اوراق مشارکت ملی برای تکمیل و راه‌اندازی متروی قم قطعی شد. (تاریخ انتشار 1397/12/6)

image

به گزارش واحد روابط عمومی سازمان قطار شهری قم به نقل از شهرنیوز،‌ حسن طلایی در هشتاد و چهارمین جلسه رسمی و علنی شورای شهر که در سالن جلسات ساختمان شهید باکری برگزار شد، اظهار داشت: برای تکمیل و راه‌اندازی متروی قم اعتبار ویژه‌ای از سوی منابع ملی در نظر گرفته‌شده است.

وی تأکید بر اوراق مشارکت در نظر گرفته‌شده برای تکمیل و راه‌اندازی متروی قم افزود: از محل بانک مرکزی و اوراق مشارکت مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان برای ادامه عملیات راه‌اندازی متروی قم اختصاص پیداکرده است.

عضو هیئت‌رئیسه شورای شهر قم با اشاره به برخی از موانع دریافت اعتبارات در نظر گرفته‌شده برای متروی قم خاطرنشان کرد: برای اینکه این ۳۰۰ میلیارد تومان به مترو قم اختصاص پیدا کند، دیوان محاسبات باید بر ذی‌حساب در نظر گرفته‌شده نظارت کافی داشته باشد.

طلایی با بیان برخی مشکلات تخصیص ۳۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته‌شده از محل اوراق مشارکت برای متروی قم ابراز کرد: مشکل شکلی این مصوبه این است که دیوان محاسبات برای اختصاص این اعتبار خواسته که ۳۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته‌شده در حساب قطار شهری قم نیز واریز شود که در صورت نیاز امکان چنین مسئله‌ای وجود داشته و بر اصل و ماهیت مسئله صدمه‌ای وارد نمی‌کند.

عضو شورای شهر قم با تأکید بر ضرورت استفاده  از اوراق مشارکت تخصیص داده صرفاً برای راه‌اندازی متروی قم ادامه داد: برای اختصاص این ۳۰۰ میلیارد تومان نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی تلاش ویژه‌ای به خرج داده‌اند، اعتبارات در نظر گرفته‌شده فقط باید در مسئله تکمیل و راه‌اندازی قطار شهری قم هزینه شده و امکان خروج آن از این مقوله وجود ندارد.

وی محدود نبودن ۳۰۰ میلیارد تومان تخصیص داده‌شده را مورد توجه قرار داد و تأکید کرد: در ۳۰۰ میلیارد تومان اختصاص‌یافته قیدی در نحوه استفاده از آن مانند خرید واگن یا حفر تونل نشده و این دست شهرداری قم را در پیشبرد اهداف خود بر اساس مقتضیات موجود باز گذاشته است.

عضو هیئت‌رئیسه شورای شهر قم با بیان برطرف شدن ایرادات فرمانداری قم در رابطه با این مصوبه، تصریح کرد: اشکال فرمانداری بر این مصوبه اشکال شکلی بوده و به ماهیت مسئله آسیبی وارد نمی‌کند، به همین دلیل نیز برای اختصاص این اعتبار به اشکال کمیته تطبیق موافقت به عمل آمد تا احتمال از دست رفتن این اعتبار از بین نرود.

طلایی با اشاره به مشکلات تکمیل و راه‌اندازی فاز نخست خط یک متروی قم گفت: اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان به‌صورت یک بودجه موردی از محل اوراق مشارکت به شهرداری و قطار شهری قم تخصیص داده‌شده و باید از آن برای راه‌اندازی فاز نخست خط یک متروی قم بهترین استفاده را انجام داد.


تگ ها :
آخرین اخبار

شفاف‌سازی وضعیت ایستگاه مترو معصومیه قم در حضور کسبه و نماینده دادگستری؛ رضایت از روند پیشرفت فیزیکی کار

در پی درخواست و طرح موضوع جمعی از کسبه ابتدای بلوار آیت‌الله کاشانی (چهارراه معصومیه) پیرامون طولانی شدن پروژه احداث ایستگاه مترو، بازدید میدانی مشترکی با حضور نماینده رئیس کل دادگستری استان، معاونین شهردار و مدیران سازمان حمل و نقل ریلی به همراه نماینده معترضین برگزار و روند پیشرفت پروژه تشریح شد.


مترو قم با تکیه بر توان داخلی به نتیجه می‌رسد

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری قم گفت: مترو قم با تکیه بر توان داخلی و بهره‌گیری از ظرفیت متخصصان و جوانان کشور به سرانجام خواهد رسید و تحویل به‌موقع واگن‌ها مطابق برنامه زمان‌بندی، اولویت اصلی مدیریت شهری در مسیر راه‌اندازی این پروژه است.


شهردار کلانشهر قم در دیدار با آیت‌الله اراکی؛ تقویت توان اجرایی خط دوم مترو قم؛ ۴ دستگاه حفار در مسیر تونل‌سازی/همدلی مدیریت شهری قم برای رفاه شهروندان

شهردار کلانشهر قم گفت: با هدف افزایش سرعت اجرای عملیات حفاری خط دوم مترو قم، تعداد دستگاه‌های حفار TBM از ۲ به ۴ دستگاه افزایش یافته و با ورود تدریجی این تجهیزات، پروژه پس از سال‌ها وقفه وارد فاز اجرایی جدی و پرشتاب خواهد شد.


بازطراحی فاز دوم مترو قم ۱۵۰۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی به همراه داشت

مدیرعامل سابق سازمان قطار شهری قم گفت: با بازطراحی فاز دوم پروژه مترو قم و بازنگری در بخش‌های فنی و اجرایی، حدود یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی مالی محقق شد که نقش مهمی در بهینه‌سازی منابع و تسریع روند اجرای پروژه داشته است.


تأمین واگن‌های مترو قم از دو مسیر داخلی و خارجی پیگیری می‌شود

مدیرعامل جدید سازمان قطار شهری قم گفت: تأمین واگن‌های مترو قم از دو مسیر داخلی و خارجی در دستور کار قرار دارد و با استفاده هم‌زمان از ظرفیت شرکت‌های داخلی و قراردادهای خارجی، این موضوع به‌صورت جدی پیگیری می‌شود تا روند بهره‌برداری از مترو با سرعت بیشتری دنبال شود


مدیریت استان از بهره‌برداری خط اول و اجرای خط دوم مترو قم حمایت ویژه خواهد داشت

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قم گفت: مجموعه مدیریت استان با تمام توان از بهره‌برداری خط اول مترو و همچنین اجرای حفاری و بهره‌برداری خط دوم حمایت می‌کند و هیچ تلاشی را برای تأمین منابع مالی و تسریع در روند اجرای این پروژه مهم شهری دریغ نخواهد کرد.


رئیس شورای اسلامی شهر مقدس قم: مترو قم سالانه به هفت همت اعتبار نیازمند است

امرالهی با تأکید بر ضرورت توسعه حمل‌ونقل ریلی در خدمت‌رسانی به میلیون‌ها زائر در شهر قم گفت: مترو قم به عنوان یکی از اولویت‌های راهبردی مدیریت شهری به سالانه 7 همت بودجه جهت تکمیل خط اول و انجام خط دوم نیازمند است.


آخرین پلاک ایستگاه مترو معصومیه آزادسازی شد

مدیر منطقه شش شهرداری قم گفت: آخرین پلاک ایستگاه مترو معصومیه در منطقه شش شهرداری قم پس از تخریب و آزادسازی تحویل سازمان قطار شهری شد.


جسارت مدیریت شهری در آغاز خط دوم مترو ستودنی است

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم اقدام مجموعه مدیریت شهری برای آغاز عملیات اجرایی خط B مترو را خدمتی ماندگار به زائران و مجاوران دانست و گفت: این پروژه عظیم نشان‌دهنده عزم جدی مدیریت شهری برای خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران کریمه اهل‌بیت(س) است و جای تقدیر و تشکر ویژه دارد.


بازدید پرشور مردم استان قم از ایستگاه مترو میدان مطهری و مطالبه راه اندازی واگن‌ها

مردم استان قم در پنجم آذر ۱۴۰۴ از ایستگاه مترو میدان مطهری بازدید کردند و از پیشرفت پروژه و معماری داخلی آن ابراز رضایت کردند. بازدیدکنندگان خواستار راه‌اندازی سریع واگن‌ها شدند و این بازدید با استقبال چشمگیری همراه بود.