ســـازمــان حمل و نقل ریلی قــم

Qom rail transport organization

نشست مشترک سرمایه‌گذاران شرکت نورینکو چین با مدیران شهری قم

07 آذر 1396

نشست مشترک سرمایه‌گذاران شرکت نورینکو چین با مدیران شهری قم برگزار شد (تاریخ انتشار 1396/6/16).

image

به گزارش واحد روابط عمومی سازمان قطار شهری قم به نقل از شهرنیوز، نشست مشترک سرمایه‌گذاران شرکت نورینکو چین با مدیران شهری قم امروز با حضور علیرضا قاری قرآن معاون شهرسازی و امور زیربنایی شهردار قم در محل سالن جلسات دفتر شهردار برگزار شد.

شرکت نورینکو چین در صدد است تا با برقراری خط اعتباری فاینانس ایران و چین اجرای پروژه خط دوم مترو شهر قم را در دست گیرد.

این شرکت یکی از قدیمی‌ترین شرکت‌های چینی فعال در کشور است که تجربه بیش از 20 ساله در اجرای پروژه‌های حمل و نقل ریلی درون شهری در کشور دارد.

خط دوم مترو قم حدفاصل پردیسان تا شهرک فرهنگیان به عنوان یکی از پرترددترین محورهای شهر مطرح بوده که طبق برنامه قرار است که در نیمه دوم امسال اجرایی شود.

مشاور شهردار قم در امور سرمایه‌گذاری در این نشست با بیان اینکه با توجه به رفع تحریم‌ها کشورهای زیادی برای همکاری و سرمایه‌گذاری وارد ایران شده‌اند گفت: با توجه به سابقه دیرینه فعالیت چینی‌ها در ایران ما تصمیم داریم که با همین شرکت‌ها وارد مذاکره برای فعالیت سرمایه‌گذاری شویم.

محسن نصیری گفت: با توجه به ویژگی‌هایی که شهر قم دارد در زمینه نرخ فاینانس و بازپرداخت انتظار همکاری ویژه و همراهی بیشتر نسبت به دیگر قراردادها هستیم.

وی گفت: با توجه به برنامه‌های کوتاه و بلندمدتی که برای آینده شهر قم پیش‌بینی شده حجم زیادی از پروژه‌های عمرانی را در دست اجرا خواهیم داشت.

مدیرعامل گروه نورینکو چین نیز با تاکید بر اینکه شرکت نورینکو از سال 1979 وارد ایران شده است گفت: در واقع 38 سال است که این شرکت وارد ایران شده و در این کشور فعالیت می‌کند.

لو کیامی اذعان کرد: در حال حاضر شرکت‌های چینی زیادی در ایران کار می‌کنند اما در طول این 38 سال نورینکو همواره در این کشور فعالیت داشته است.

کیامی گفت: ما فکر می‌کنیم بازار ایران بسیار مهم است و طی این سال‌ها توانستیم باب دوستی را باب مردم و دولت ایران برقرار کنیم و هر مشکلی که طی این سال‌ها ایجاد شده برطرف کرده و توانستیم در این کشور باقی بمانیم.

معاون شهرسازی و امور زیربنایی شهردار قم با بیان اینکه انتظار داریم شرایط هزینه‌ای بهتری از سوی شرکت نورینکو نسبت به دیگر شرکت‌ها در اختیار قرار گیرد گفت: امروز پیشنهادات متعددی روی اجرای خطوط مترو وجود دارد و کشورهای اروپایی و آسیایی آماده سرمایه‌گذاری هستند اما ما بیشتر مشتاقیم با شرکت‌هایی چون نورینکو که سابقه فعالیت در کشور دارند وارد مذاکره و همکاری شویم.

علیرضا قاری قرآن با اشاره به توافق شرکت نورینکو با قرارگاه خاتم الانبیا برای مشارکت اذعان کرد: ما به دنبال این هستیم که در نیمه دوم امسال عملیات اجرایی پروژه خط دوم مترو آغاز شود.

 

تگ ها :
آخرین اخبار

مترو قم با تکیه بر توان داخلی به نتیجه می‌رسد

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری قم گفت: مترو قم با تکیه بر توان داخلی و بهره‌گیری از ظرفیت متخصصان و جوانان کشور به سرانجام خواهد رسید و تحویل به‌موقع واگن‌ها مطابق برنامه زمان‌بندی، اولویت اصلی مدیریت شهری در مسیر راه‌اندازی این پروژه است.


شهردار کلانشهر قم در دیدار با آیت‌الله اراکی؛ تقویت توان اجرایی خط دوم مترو قم؛ ۴ دستگاه حفار در مسیر تونل‌سازی/همدلی مدیریت شهری قم برای رفاه شهروندان

شهردار کلانشهر قم گفت: با هدف افزایش سرعت اجرای عملیات حفاری خط دوم مترو قم، تعداد دستگاه‌های حفار TBM از ۲ به ۴ دستگاه افزایش یافته و با ورود تدریجی این تجهیزات، پروژه پس از سال‌ها وقفه وارد فاز اجرایی جدی و پرشتاب خواهد شد.


بازطراحی فاز دوم مترو قم ۱۵۰۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی به همراه داشت

مدیرعامل سابق سازمان قطار شهری قم گفت: با بازطراحی فاز دوم پروژه مترو قم و بازنگری در بخش‌های فنی و اجرایی، حدود یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی مالی محقق شد که نقش مهمی در بهینه‌سازی منابع و تسریع روند اجرای پروژه داشته است.


تأمین واگن‌های مترو قم از دو مسیر داخلی و خارجی پیگیری می‌شود

مدیرعامل جدید سازمان قطار شهری قم گفت: تأمین واگن‌های مترو قم از دو مسیر داخلی و خارجی در دستور کار قرار دارد و با استفاده هم‌زمان از ظرفیت شرکت‌های داخلی و قراردادهای خارجی، این موضوع به‌صورت جدی پیگیری می‌شود تا روند بهره‌برداری از مترو با سرعت بیشتری دنبال شود


مدیریت استان از بهره‌برداری خط اول و اجرای خط دوم مترو قم حمایت ویژه خواهد داشت

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قم گفت: مجموعه مدیریت استان با تمام توان از بهره‌برداری خط اول مترو و همچنین اجرای حفاری و بهره‌برداری خط دوم حمایت می‌کند و هیچ تلاشی را برای تأمین منابع مالی و تسریع در روند اجرای این پروژه مهم شهری دریغ نخواهد کرد.


رئیس شورای اسلامی شهر مقدس قم: مترو قم سالانه به هفت همت اعتبار نیازمند است

امرالهی با تأکید بر ضرورت توسعه حمل‌ونقل ریلی در خدمت‌رسانی به میلیون‌ها زائر در شهر قم گفت: مترو قم به عنوان یکی از اولویت‌های راهبردی مدیریت شهری به سالانه 7 همت بودجه جهت تکمیل خط اول و انجام خط دوم نیازمند است.


آخرین پلاک ایستگاه مترو معصومیه آزادسازی شد

مدیر منطقه شش شهرداری قم گفت: آخرین پلاک ایستگاه مترو معصومیه در منطقه شش شهرداری قم پس از تخریب و آزادسازی تحویل سازمان قطار شهری شد.


جسارت مدیریت شهری در آغاز خط دوم مترو ستودنی است

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم اقدام مجموعه مدیریت شهری برای آغاز عملیات اجرایی خط B مترو را خدمتی ماندگار به زائران و مجاوران دانست و گفت: این پروژه عظیم نشان‌دهنده عزم جدی مدیریت شهری برای خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران کریمه اهل‌بیت(س) است و جای تقدیر و تشکر ویژه دارد.


بازدید پرشور مردم استان قم از ایستگاه مترو میدان مطهری و مطالبه راه اندازی واگن‌ها

مردم استان قم در پنجم آذر ۱۴۰۴ از ایستگاه مترو میدان مطهری بازدید کردند و از پیشرفت پروژه و معماری داخلی آن ابراز رضایت کردند. بازدیدکنندگان خواستار راه‌اندازی سریع واگن‌ها شدند و این بازدید با استقبال چشمگیری همراه بود.


بازدید معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه از متروی قم/حل برخی موانع مترو نیازمند دیپلماسی اقتصادی است

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه کشورمان صبح امروز به همراه مسئولان استانی و شهری قم از فاز نخست متروی این شهر در ایستگاه شهید مطهری بازدید کرد و مدیران شهری گزارشی از آخرین وضعیت این پروژه ارائه دادند.