ســـازمــان حمل و نقل ریلی قــم

Qom rail transport organization

انجام ۲۵ درصد حفاري‌هاي تونل كشور توسط قرارگاه خاتم‌الانبياء (ص)

28 دی 1395

مديرعامل موسسه حرا قرارگاه سازندگي خاتم الانبياء گفت: شهر قم، تنها براي شهروندان قم نيست و ام القراي جهان اسلام است و همه همراه شهرداري بايد شهري با زيرساخت عالي ايجاد كنند (تاریخ انتشار 95/10/28)         

image

به گزارش واحد روابط عمومی سازمان قطار شهری قم به نقل از شهرنيوز، كريم گنجه پيش از ظهر امروز در مراسم اتمام حفاري مكانيزه خط يك مترو شهر قم، با اشاره به ابعاد و مباني اقتصاد مقاومتي در نظام اسلامي، اظهار كرد: موسسه حرا توانسته در اين مدت فعاليت اقدامات ويژه‌اي در حوزه تونل سازي انجام دهد و امروز مي توانيم اذعان كنيم كه حدود ۲۵ درصد حفاري تونل كل كشور را انجام دهيم.

مديرعامل موسسه حرا قرارگاه سازندگي خاتم الانبياء با بيان اينكه مدل‌هاي اقتصادي مختلفي در كشور تعريف مي‌شود، خاطرنشان كرد: مدل دفاع مقدس كاملا مشخص و ويژه بود و شهروندان محور بود اما امروز در اقتصاد كشور اين اتفاق نمي‌افتد.

گنجه با تاكيد بر اينكه قرارگاه خاتم الانبيا مي تواند يكي از قرارگاه هاي مركزي اقتصاد مقاومتي در كشور باشد، افزود: اين نكته در مورد قم مطرح است كه آيا شهرهاي مذهبي دنيا شرايطي مشابه شهر مقدس قم دارند؟ آيا واتيكان مي‌تواند شبيه شهر قم باشد و اين شهر زيرساخت‌هايي شبيه آن دارد.

وي اضافه كرد: زيرساخت‌هاي شهر قم شرايط مناسبي در شان زوار كريمه اهل بيت(ع) نيست و اين شهر تنها براي شهروندان قم نيست و ام القراي جهان اسلام است و همه همراه شهرداري بايد شهري با زيرساخت عالي ايجاد كنند.

تگ ها :
آخرین اخبار

شفاف‌سازی وضعیت ایستگاه مترو معصومیه قم در حضور کسبه و نماینده دادگستری؛ رضایت از روند پیشرفت فیزیکی کار

در پی درخواست و طرح موضوع جمعی از کسبه ابتدای بلوار آیت‌الله کاشانی (چهارراه معصومیه) پیرامون طولانی شدن پروژه احداث ایستگاه مترو، بازدید میدانی مشترکی با حضور نماینده رئیس کل دادگستری استان، معاونین شهردار و مدیران سازمان حمل و نقل ریلی به همراه نماینده معترضین برگزار و روند پیشرفت پروژه تشریح شد.


مترو قم با تکیه بر توان داخلی به نتیجه می‌رسد

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری قم گفت: مترو قم با تکیه بر توان داخلی و بهره‌گیری از ظرفیت متخصصان و جوانان کشور به سرانجام خواهد رسید و تحویل به‌موقع واگن‌ها مطابق برنامه زمان‌بندی، اولویت اصلی مدیریت شهری در مسیر راه‌اندازی این پروژه است.


شهردار کلانشهر قم در دیدار با آیت‌الله اراکی؛ تقویت توان اجرایی خط دوم مترو قم؛ ۴ دستگاه حفار در مسیر تونل‌سازی/همدلی مدیریت شهری قم برای رفاه شهروندان

شهردار کلانشهر قم گفت: با هدف افزایش سرعت اجرای عملیات حفاری خط دوم مترو قم، تعداد دستگاه‌های حفار TBM از ۲ به ۴ دستگاه افزایش یافته و با ورود تدریجی این تجهیزات، پروژه پس از سال‌ها وقفه وارد فاز اجرایی جدی و پرشتاب خواهد شد.


بازطراحی فاز دوم مترو قم ۱۵۰۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی به همراه داشت

مدیرعامل سابق سازمان قطار شهری قم گفت: با بازطراحی فاز دوم پروژه مترو قم و بازنگری در بخش‌های فنی و اجرایی، حدود یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی مالی محقق شد که نقش مهمی در بهینه‌سازی منابع و تسریع روند اجرای پروژه داشته است.


تأمین واگن‌های مترو قم از دو مسیر داخلی و خارجی پیگیری می‌شود

مدیرعامل جدید سازمان قطار شهری قم گفت: تأمین واگن‌های مترو قم از دو مسیر داخلی و خارجی در دستور کار قرار دارد و با استفاده هم‌زمان از ظرفیت شرکت‌های داخلی و قراردادهای خارجی، این موضوع به‌صورت جدی پیگیری می‌شود تا روند بهره‌برداری از مترو با سرعت بیشتری دنبال شود


مدیریت استان از بهره‌برداری خط اول و اجرای خط دوم مترو قم حمایت ویژه خواهد داشت

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قم گفت: مجموعه مدیریت استان با تمام توان از بهره‌برداری خط اول مترو و همچنین اجرای حفاری و بهره‌برداری خط دوم حمایت می‌کند و هیچ تلاشی را برای تأمین منابع مالی و تسریع در روند اجرای این پروژه مهم شهری دریغ نخواهد کرد.


رئیس شورای اسلامی شهر مقدس قم: مترو قم سالانه به هفت همت اعتبار نیازمند است

امرالهی با تأکید بر ضرورت توسعه حمل‌ونقل ریلی در خدمت‌رسانی به میلیون‌ها زائر در شهر قم گفت: مترو قم به عنوان یکی از اولویت‌های راهبردی مدیریت شهری به سالانه 7 همت بودجه جهت تکمیل خط اول و انجام خط دوم نیازمند است.


آخرین پلاک ایستگاه مترو معصومیه آزادسازی شد

مدیر منطقه شش شهرداری قم گفت: آخرین پلاک ایستگاه مترو معصومیه در منطقه شش شهرداری قم پس از تخریب و آزادسازی تحویل سازمان قطار شهری شد.


جسارت مدیریت شهری در آغاز خط دوم مترو ستودنی است

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم اقدام مجموعه مدیریت شهری برای آغاز عملیات اجرایی خط B مترو را خدمتی ماندگار به زائران و مجاوران دانست و گفت: این پروژه عظیم نشان‌دهنده عزم جدی مدیریت شهری برای خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران کریمه اهل‌بیت(س) است و جای تقدیر و تشکر ویژه دارد.


بازدید پرشور مردم استان قم از ایستگاه مترو میدان مطهری و مطالبه راه اندازی واگن‌ها

مردم استان قم در پنجم آذر ۱۴۰۴ از ایستگاه مترو میدان مطهری بازدید کردند و از پیشرفت پروژه و معماری داخلی آن ابراز رضایت کردند. بازدیدکنندگان خواستار راه‌اندازی سریع واگن‌ها شدند و این بازدید با استقبال چشمگیری همراه بود.