ســـازمــان حمل و نقل ریلی قــم

Qom rail transport organization

تجهيزاتي با استاندارد هاي اروپا وارد مترو قم مي شود

13 دی 1395

شهردار قم با تاكيد بر اينكه فاينانس خط نخست مترو قم تقريباً كامل شده است، گفت: به زودي قرارداد نهايي نيز منعقد خواهد شد (تاریخ انتشار 95/10/12)

image


به گزارش واحد روابط عمومی سازمان قطار شهری قم به نقل از شهر نیوز، سقائيان نژاد با اشاره به مصوبه شوراي شهر در خصوص ترميم قرارداد مترو با قرارگاه خاتم الانبياء، گفت: شوراي فني به دلايلي با اين مصوبه مخالفت كرد ولي پيگير هستيم كه بتوانيم شرايط مساعدي را براي ادامه قرارداد برقرار كنيم.

وي با تاكيد بر اينكه فاينانس خط نخست مترو قم تقريباً كامل شده است، تصريح كرد: به زودي قرارداد نهايي نيز منعقد خواهد شد.

شهردار قم با اشاره به جزئيات فاينانس پروژه مترو، گفت: شركت بيمه روسيه شرايط بانك سپه را پذيرفته و از اين پس بانك سپه بانك عامل خواهد بود و بانك سپه ضمانت را از طريق وزارت دفاع پذيرفته و بانك مركزي هم با اين شرايط موافقت كرده است.

سقائيان نژاد با تاكيد بر اينكه در اين فاينانس تجهيزات غير از واگن نيز اضافه شده است، تصريح كرد: هم تأمين واگن هم سيگنالينگ و هم موارد ارتباطاتي نيز در اين فاينانس شكل گرفته البته در اين بخش بايد موارد لازم را نيز پيگير باشيم تا تحقق پيدا كرده و تعهدات عمل شود.

وي با تاكيد بر اينكه بانك ملي نيز اين قرارداد را پذيرفته است، گفت: ۵۰ درصد باقيمانده تأمين مالي مترو پيگيري خواهد شد.

شهردار قم با اشاره به وضعيت تكميل خط نخست مترو، بيان كرد: براي اجراي ايستگاه‌ها ما به دنبال اجراي نهايي توسط قرارگاه خاتم هستيم و اگر نشد نهايتاً مجموعه شهرداري پروژه را ادامه خواهد داد و اگر نهايتاً با قرارگاه به نتيجه نرسيديم قرارداد قطع شده و خط B را قرارداد مي‌بنديم.

سقائيان نژاد با بيان اينكه طي دو هفته آينده تي بي ام از خط نخست مترو خارج مي‌شود، گفت: ظرف دو ماه انتقال آن طول مي‌كشد و در پي آن هستيم تا قرارداد خط دوم را به سرعت پيگير شويم كه قرارگاه در اين جبهه فعال شود.


 

    وي خاطرنشان كرد: در خصوص ضوابط فني كه شركت خارجي مشخص كرده بود اختلافاتي وجود داشته كه در حال مذاكره هستيم تا بتوانيم كار ساختن و تكميل رام‌هاي قطار را نيز شروع كنيم.

شهردار قم با تاكيد بر اينكه هزار و ۱۰۰ ميليارد تومان باقيمانده خط نخست فاينانس خواهد شد، بيان كرد: باقي منابع مالي تهاتر خواهد شد و نهايتاً هم بحث مالي و هم مباحث سيستمي حل شده و پيگيري خواهد شد.

سقائيان نژاد با بيان اينكه الگوي مالي و اجرايي كه در مترو قم در دستور كار قرار گرفته در كشور بي نظير است، گفت: تمام تجهيزات خريداري شده از روسيه براي مترو استاندارد اروپا است برخلاف تجهيزات چيني كه در برخي موارد استاندارد لازم را ندارند.

تگ ها :
آخرین اخبار

شهردار کلانشهر قم در دیدار با آیت‌الله اراکی؛ تقویت توان اجرایی خط دوم مترو قم؛ ۴ دستگاه حفار در مسیر تونل‌سازی/همدلی مدیریت شهری قم برای رفاه شهروندان

شهردار کلانشهر قم گفت: با هدف افزایش سرعت اجرای عملیات حفاری خط دوم مترو قم، تعداد دستگاه‌های حفار TBM از ۲ به ۴ دستگاه افزایش یافته و با ورود تدریجی این تجهیزات، پروژه پس از سال‌ها وقفه وارد فاز اجرایی جدی و پرشتاب خواهد شد.


بازطراحی فاز دوم مترو قم ۱۵۰۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی به همراه داشت

مدیرعامل سابق سازمان قطار شهری قم گفت: با بازطراحی فاز دوم پروژه مترو قم و بازنگری در بخش‌های فنی و اجرایی، حدود یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی مالی محقق شد که نقش مهمی در بهینه‌سازی منابع و تسریع روند اجرای پروژه داشته است.


تأمین واگن‌های مترو قم از دو مسیر داخلی و خارجی پیگیری می‌شود

مدیرعامل جدید سازمان قطار شهری قم گفت: تأمین واگن‌های مترو قم از دو مسیر داخلی و خارجی در دستور کار قرار دارد و با استفاده هم‌زمان از ظرفیت شرکت‌های داخلی و قراردادهای خارجی، این موضوع به‌صورت جدی پیگیری می‌شود تا روند بهره‌برداری از مترو با سرعت بیشتری دنبال شود


مدیریت استان از بهره‌برداری خط اول و اجرای خط دوم مترو قم حمایت ویژه خواهد داشت

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قم گفت: مجموعه مدیریت استان با تمام توان از بهره‌برداری خط اول مترو و همچنین اجرای حفاری و بهره‌برداری خط دوم حمایت می‌کند و هیچ تلاشی را برای تأمین منابع مالی و تسریع در روند اجرای این پروژه مهم شهری دریغ نخواهد کرد.


رئیس شورای اسلامی شهر مقدس قم: مترو قم سالانه به هفت همت اعتبار نیازمند است

امرالهی با تأکید بر ضرورت توسعه حمل‌ونقل ریلی در خدمت‌رسانی به میلیون‌ها زائر در شهر قم گفت: مترو قم به عنوان یکی از اولویت‌های راهبردی مدیریت شهری به سالانه 7 همت بودجه جهت تکمیل خط اول و انجام خط دوم نیازمند است.


آخرین پلاک ایستگاه مترو معصومیه آزادسازی شد

مدیر منطقه شش شهرداری قم گفت: آخرین پلاک ایستگاه مترو معصومیه در منطقه شش شهرداری قم پس از تخریب و آزادسازی تحویل سازمان قطار شهری شد.


جسارت مدیریت شهری در آغاز خط دوم مترو ستودنی است

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم اقدام مجموعه مدیریت شهری برای آغاز عملیات اجرایی خط B مترو را خدمتی ماندگار به زائران و مجاوران دانست و گفت: این پروژه عظیم نشان‌دهنده عزم جدی مدیریت شهری برای خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران کریمه اهل‌بیت(س) است و جای تقدیر و تشکر ویژه دارد.


بازدید پرشور مردم استان قم از ایستگاه مترو میدان مطهری و مطالبه راه اندازی واگن‌ها

مردم استان قم در پنجم آذر ۱۴۰۴ از ایستگاه مترو میدان مطهری بازدید کردند و از پیشرفت پروژه و معماری داخلی آن ابراز رضایت کردند. بازدیدکنندگان خواستار راه‌اندازی سریع واگن‌ها شدند و این بازدید با استقبال چشمگیری همراه بود.


بازدید معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه از متروی قم/حل برخی موانع مترو نیازمند دیپلماسی اقتصادی است

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه کشورمان صبح امروز به همراه مسئولان استانی و شهری قم از فاز نخست متروی این شهر در ایستگاه شهید مطهری بازدید کرد و مدیران شهری گزارشی از آخرین وضعیت این پروژه ارائه دادند.


پیگیری وزارت خارجه برای رفع گره‌های خارجی در تکمیل مترو قم

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه با اشاره به پیشرفت‌های پروژه مترو قم گفت: وزارتخانه برای تسریع تعهدات طرف خارجی و رفع موانع بهره‌برداری، پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد.