مدیر عامل سازمان قطار شهری قم خبرداد: با همت و کار و تلاش شبانه روزی، حفاری تونل مکانیزه مترو از سمت منطقه قلعه کامکار به مسجد مقدس جمکران از مرز 6 کیلومتر گذشت. (94/11/10)
به گزارش واحد روابط عمومی سازمان قطار شهری، مهندس ابراهیم نیلیه گفت پروژه خط A قطار شهری، شمال غربي قم را به جنوب شرقي آن متصل می نماید و مطالعات زمینشناختی نیز در همین گستره انجام گرفته است. موقعیت خط A متروی قم با حفظ دسترسیهای محلی، از مسجد جمکران آغاز و در قلعه کامکار خاتمه مییابد.
مدیر عامل سازمان قطار شهری قم خاطر نشان کرد: دسترسی به قطار شهری برای مسافران از طریق ۱۴ ایستگاه که به ترتیب از1 Aتا 14 Aنامگذاری شده اند پیشبینی شده است. سکوهاي مسافرگيري در کلیه ایستگاهها در طرفین خط ریلی قرار داشته و بدون قوس مي باشند. متوسط طول ایستگاهها ۱۰۹ متر و فاصله ایستگاههای متوالی بین ۶۶۰ تا ۱۹۸۰ متر يعني بطور متوسط ۱ کیلومتر میباشد.
وی افزود: دستگاه عظیم حفاری مکانیزه TBM با حفاری متوسط 14.1 متر در روزهای فعال، هم اکنون از مرز حفاری تجمعی 6000 متر گذشته و در صورتی که دستگاه TBM به همین نحو و طبق برنامه زمان بندی به حرکت خود ادامه دهد تا مهر ماه 95 به میدان ولیعصر خواهد رسید و در آنجا به تونل سنتی ملحق خواهد شد.
مدیر عامل سازمان قطار شهری قم اظهار کرد: طول کل مسیر پروژه 14.8 کیلومتر می باشد که 10.3 کیلومتر آن را تونل مکانیزه تشکیل می دهد و 4 کیلومتر از کل مسیر نیز تونل سنتی از میدان حضرت ولیعصر (عج) تا مسجد مقدس جمکران می باشد که تا کنون 816 متر از تونل سنتی به صورت غیر مکانیزه حفاری گردیده است.
انتشار فراخوان عمومی خرید خدمات مشاوره امکانسنجی ادامه طرح منوریل قم
جلسه کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر قم با محوریت موضوعات مرتبط با پروژه های حمل و نقل ریلی شهر قم در محل سازمان قطار شهری قم برگزار گردید.
جمعی از مسئولین و اساتید جامعه المصطفی از ایستگاه میدان شهید مطهری مترو قم بازدید نمودند.
مسئول کنترل پروژه سازمان قطار شهری قم:اجرای 7400 متر مربع جاده سازی در دپو و پارکینگ مترو برای فاز اول خط 1 پروژه مترو قم پیش بینی شده است که در حال نهایی شدن است.
در ادامه بازدیدهای دوره ای، مدیر عامل سازمان قطار شهری قم، ظهر چهار شنبه مورخ 1402/03/31 از دپو و پارکینگ مترو درکارگاه قلعه کامکار بازدید نمود.
مدیر عامل سازمان قطار شهری شهرداری قم: کاهش اعتبارات مورد نیاز و افزایش چند برابری نرخ تجهیزات و مصالح طی سالهای اخیر ، مهمترین عامل تاخیر در اجرای مترو قم می باشد.
مدیر پروژه ایستگاه A12 مترو قم: فرونشست سطحی زمین در خیابان امامزاده ابراهیم(ع) در اثر مشکلات تأسیسات زیر سطحی بوده و ارتباطی به عملیات اجرای پروژه مترو ندارد.
مدیر عامل سازمان قطار شهری شهرداری قم از کارگاه عمرانی مصلی تهران بازدید نمود.
بنا به پیشنهاد شهردار قم و با حکم استاندار قم، محمدرضا انگشت باف به عنوان مدیر عامل سازمان قطارشهری شهرداری قم منصوب شد.
تکمیل فاز نخست و توسعه فاز دوم خط 1 مترو قم نیازمند تخصیص و تزریق به موقع منابع مالی می باشد.