ســـازمــان حمل و نقل ریلی قــم

Qom rail transport organization

نماینده مردم قم در مجلس خبر داد پیگیری برای تامین واگن متروی قم در سال جاری

08 خرداد 1404

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر پیگیری وزارت کشور برای تأمین واگن‌های خط یک مترو، از تصویب احیای خط دوم متروی قم در شورای ترافیک با هدف خدمت رسانی به نقاط پرجمعیت شهر قم خبر داد.

image

به گزارش شهرنیوز، قاسم روانبخش در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره آخرین وضعیت طرح متروی قم اظهار کرد: پس از سفر اعضای کمیسیون داخلی امور شوراها به قم و حضور معاونت عمرانی وزارت کشور دکتر نصرتی در بازدید از مترو، جلسه‌ای تشکیل شد و استاندار قم، شهردار سابق، نماینده مردم قم، نماینده بانک مرکزی و سازمان برنامه بودجه و کارشناسان امر نیز در این جلسه حضور داشتند.

 

وی با بیان اینکه دو مصوبه مهم در این جلسه تصویب شد، افزود: نخستین اولویت در مسئله متروی قم تأمین واگن برای راه اندازی فاز نخست این پروژه است که اکنون آماده و منتظر واگن است.

 

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: تأمین این واگن از شهر مشهد نیز پیگیری شده بود و شهرداری قم نیز ۱۵۰ میلیارد تومان به عنوان مابه‌التفاوت پیش پرداخت آماده کرد تا از طریق وزارت کشور دنبال شود.

 

روانبخش با اشاره به اینکه تأمین واگن از شهر مشهد آخرین راه نیست گفت: اگر این امر امکان پذیر نشد، با این پیش پرداخت وزارت کشور از شرکت چینی خریداری را انجام می‌دهد تا در همین سال جاری بتوان واگن‌ها را وارد قم کرد.

 

وی تاکید کرد: مصوبه دوم نیز در خصوص خط دو مترو بود که از سایت ۵۶۰ هکتاری آغاز می‌شود. در این جلسه تصویب شد که مصوبه مربوط به خط دو دنبال شود و به شورای عالی ترافیک کشور منتقل و در این شورا تصویب شد و اکنون مرحله تکمیل مطالعات، فازبندی و بودجه بندی این پروژه مهم شهری است.

 

نماینده قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه خدمت‌رسانی خطوط ریلی به مناطق پرجمعیت شهری می‌تواند موجب بهبود وضعیت ترافیکی و کیفیت زیستی شهر قم شود گفت: امید است که با پیگیری‌ها از سوی همه مسئولان استان بتوان موضوع حمل و نقل عمومی قم را به بهترین شکل ساماندهی کرد.

تگ ها :
آخرین اخبار

شفاف‌سازی وضعیت ایستگاه مترو معصومیه قم در حضور کسبه و نماینده دادگستری؛ رضایت از روند پیشرفت فیزیکی کار

در پی درخواست و طرح موضوع جمعی از کسبه ابتدای بلوار آیت‌الله کاشانی (چهارراه معصومیه) پیرامون طولانی شدن پروژه احداث ایستگاه مترو، بازدید میدانی مشترکی با حضور نماینده رئیس کل دادگستری استان، معاونین شهردار و مدیران سازمان حمل و نقل ریلی به همراه نماینده معترضین برگزار و روند پیشرفت پروژه تشریح شد.


مترو قم با تکیه بر توان داخلی به نتیجه می‌رسد

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری قم گفت: مترو قم با تکیه بر توان داخلی و بهره‌گیری از ظرفیت متخصصان و جوانان کشور به سرانجام خواهد رسید و تحویل به‌موقع واگن‌ها مطابق برنامه زمان‌بندی، اولویت اصلی مدیریت شهری در مسیر راه‌اندازی این پروژه است.


شهردار کلانشهر قم در دیدار با آیت‌الله اراکی؛ تقویت توان اجرایی خط دوم مترو قم؛ ۴ دستگاه حفار در مسیر تونل‌سازی/همدلی مدیریت شهری قم برای رفاه شهروندان

شهردار کلانشهر قم گفت: با هدف افزایش سرعت اجرای عملیات حفاری خط دوم مترو قم، تعداد دستگاه‌های حفار TBM از ۲ به ۴ دستگاه افزایش یافته و با ورود تدریجی این تجهیزات، پروژه پس از سال‌ها وقفه وارد فاز اجرایی جدی و پرشتاب خواهد شد.


بازطراحی فاز دوم مترو قم ۱۵۰۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی به همراه داشت

مدیرعامل سابق سازمان قطار شهری قم گفت: با بازطراحی فاز دوم پروژه مترو قم و بازنگری در بخش‌های فنی و اجرایی، حدود یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی مالی محقق شد که نقش مهمی در بهینه‌سازی منابع و تسریع روند اجرای پروژه داشته است.


تأمین واگن‌های مترو قم از دو مسیر داخلی و خارجی پیگیری می‌شود

مدیرعامل جدید سازمان قطار شهری قم گفت: تأمین واگن‌های مترو قم از دو مسیر داخلی و خارجی در دستور کار قرار دارد و با استفاده هم‌زمان از ظرفیت شرکت‌های داخلی و قراردادهای خارجی، این موضوع به‌صورت جدی پیگیری می‌شود تا روند بهره‌برداری از مترو با سرعت بیشتری دنبال شود


مدیریت استان از بهره‌برداری خط اول و اجرای خط دوم مترو قم حمایت ویژه خواهد داشت

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قم گفت: مجموعه مدیریت استان با تمام توان از بهره‌برداری خط اول مترو و همچنین اجرای حفاری و بهره‌برداری خط دوم حمایت می‌کند و هیچ تلاشی را برای تأمین منابع مالی و تسریع در روند اجرای این پروژه مهم شهری دریغ نخواهد کرد.


رئیس شورای اسلامی شهر مقدس قم: مترو قم سالانه به هفت همت اعتبار نیازمند است

امرالهی با تأکید بر ضرورت توسعه حمل‌ونقل ریلی در خدمت‌رسانی به میلیون‌ها زائر در شهر قم گفت: مترو قم به عنوان یکی از اولویت‌های راهبردی مدیریت شهری به سالانه 7 همت بودجه جهت تکمیل خط اول و انجام خط دوم نیازمند است.


آخرین پلاک ایستگاه مترو معصومیه آزادسازی شد

مدیر منطقه شش شهرداری قم گفت: آخرین پلاک ایستگاه مترو معصومیه در منطقه شش شهرداری قم پس از تخریب و آزادسازی تحویل سازمان قطار شهری شد.


جسارت مدیریت شهری در آغاز خط دوم مترو ستودنی است

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم اقدام مجموعه مدیریت شهری برای آغاز عملیات اجرایی خط B مترو را خدمتی ماندگار به زائران و مجاوران دانست و گفت: این پروژه عظیم نشان‌دهنده عزم جدی مدیریت شهری برای خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران کریمه اهل‌بیت(س) است و جای تقدیر و تشکر ویژه دارد.


بازدید پرشور مردم استان قم از ایستگاه مترو میدان مطهری و مطالبه راه اندازی واگن‌ها

مردم استان قم در پنجم آذر ۱۴۰۴ از ایستگاه مترو میدان مطهری بازدید کردند و از پیشرفت پروژه و معماری داخلی آن ابراز رضایت کردند. بازدیدکنندگان خواستار راه‌اندازی سریع واگن‌ها شدند و این بازدید با استقبال چشمگیری همراه بود.