ســـازمــان حمل و نقل ریلی قــم

Qom rail transport organization

بازدید مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه قم از پروژه متروی قم با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌ها

28 بهمن 1403

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه قم از پروژه مترو قم بازدید و بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های شهر قم تاکید کرد

image

به گزارش واحد خبر سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری قم، محمدرضا محمدیان مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه قم وجمعی از مدیران این شرکت از پروژه مترو قم بازدید کردند.

 

این بازدید به منظور بررسی پیشرفت‌های پروژه متروی قم و ارزیابی نیازهای آینده انجام شد. 

 

در این دیدار عماد معینی، معاون فنی و اجرایی سازمان حمل و نقل ریلی قم گزارشی از مراحل اجرایی و چالش‌های موجود ارائه داد و به برنامه‌های آینده برای تکمیل هرچه سریع‌تر این پروژه اشاره کرد.

 

وی اظهار کرد: این بازدید نشان‌دهنده عزم و اراده مسئولان برای بهبود زیرساخت‌های حمل و نقل در استان قم و ارتقاء سطح زندگی شهروندان است.

 

محمدیان در این بازدید با اشاره به اهمیت پروژه مترو برای بهبود کیفیت زندگی شهروندان، گفت: پروژه مترو نه تنها به کاهش ترافیک و آلودگی هوا کمک می‌کند، بلکه به توسعه اقتصادی و اجتماعی استان نیز کمک شایانی خواهد کرد.

 

در این بازدید، کارشناسان سرویس‌های صنعتی منطقه نیز نظرات و پیشنهادات خود را برای تسریع در روند اجرای پروژه و تامین سوخت ماشین آلات عمرانی مطرح کردند.

تگ ها :
آخرین اخبار

گامی نو در توسعه سرمایه انسانی مترو قم

تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری قم و دانشگاه علمی‌کاربردی واحد منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان با هدف توسعه آموزش‌های تخصصی، مهارت‌افزایی و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز صنعت حمل‌ونقل ریلی به امضا رسید.


آخرین وضعیت فاز دوم خط یک متروی قم بررسی شد

نشست بررسی روند اجرای پروژه‌های فاز دوم خط یک متروی قم با حضور مدیرعامل سازمان، پیمانکاران و مشاور پروژه برگزار شد.


شفاف‌سازی وضعیت ایستگاه مترو معصومیه قم در حضور کسبه و نماینده دادگستری؛ رضایت از روند پیشرفت فیزیکی کار

در پی درخواست و طرح موضوع جمعی از کسبه ابتدای بلوار آیت‌الله کاشانی (چهارراه معصومیه) پیرامون طولانی شدن پروژه احداث ایستگاه مترو، بازدید میدانی مشترکی با حضور نماینده رئیس کل دادگستری استان، معاونین شهردار و مدیران سازمان حمل و نقل ریلی به همراه نماینده معترضین برگزار و روند پیشرفت پروژه تشریح شد.


مترو قم با تکیه بر توان داخلی به نتیجه می‌رسد

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری قم گفت: مترو قم با تکیه بر توان داخلی و بهره‌گیری از ظرفیت متخصصان و جوانان کشور به سرانجام خواهد رسید و تحویل به‌موقع واگن‌ها مطابق برنامه زمان‌بندی، اولویت اصلی مدیریت شهری در مسیر راه‌اندازی این پروژه است.


شهردار کلانشهر قم در دیدار با آیت‌الله اراکی؛ تقویت توان اجرایی خط دوم مترو قم؛ ۴ دستگاه حفار در مسیر تونل‌سازی/همدلی مدیریت شهری قم برای رفاه شهروندان

شهردار کلانشهر قم گفت: با هدف افزایش سرعت اجرای عملیات حفاری خط دوم مترو قم، تعداد دستگاه‌های حفار TBM از ۲ به ۴ دستگاه افزایش یافته و با ورود تدریجی این تجهیزات، پروژه پس از سال‌ها وقفه وارد فاز اجرایی جدی و پرشتاب خواهد شد.


بازطراحی فاز دوم مترو قم ۱۵۰۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی به همراه داشت

مدیرعامل سابق سازمان قطار شهری قم گفت: با بازطراحی فاز دوم پروژه مترو قم و بازنگری در بخش‌های فنی و اجرایی، حدود یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی مالی محقق شد که نقش مهمی در بهینه‌سازی منابع و تسریع روند اجرای پروژه داشته است.


تأمین واگن‌های مترو قم از دو مسیر داخلی و خارجی پیگیری می‌شود

مدیرعامل جدید سازمان قطار شهری قم گفت: تأمین واگن‌های مترو قم از دو مسیر داخلی و خارجی در دستور کار قرار دارد و با استفاده هم‌زمان از ظرفیت شرکت‌های داخلی و قراردادهای خارجی، این موضوع به‌صورت جدی پیگیری می‌شود تا روند بهره‌برداری از مترو با سرعت بیشتری دنبال شود


مدیریت استان از بهره‌برداری خط اول و اجرای خط دوم مترو قم حمایت ویژه خواهد داشت

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قم گفت: مجموعه مدیریت استان با تمام توان از بهره‌برداری خط اول مترو و همچنین اجرای حفاری و بهره‌برداری خط دوم حمایت می‌کند و هیچ تلاشی را برای تأمین منابع مالی و تسریع در روند اجرای این پروژه مهم شهری دریغ نخواهد کرد.


رئیس شورای اسلامی شهر مقدس قم: مترو قم سالانه به هفت همت اعتبار نیازمند است

امرالهی با تأکید بر ضرورت توسعه حمل‌ونقل ریلی در خدمت‌رسانی به میلیون‌ها زائر در شهر قم گفت: مترو قم به عنوان یکی از اولویت‌های راهبردی مدیریت شهری به سالانه 7 همت بودجه جهت تکمیل خط اول و انجام خط دوم نیازمند است.


آخرین پلاک ایستگاه مترو معصومیه آزادسازی شد

مدیر منطقه شش شهرداری قم گفت: آخرین پلاک ایستگاه مترو معصومیه در منطقه شش شهرداری قم پس از تخریب و آزادسازی تحویل سازمان قطار شهری شد.